4 soorten tassen die elke vrouw nodig heeft!

4 soorten tassen die elke vrouw nodig heeft! 

Het is een cliché: vrouwen zijn verslaafd aan tassen en schoenen. Maar toch is dit voor veel vrouwen ook de werkelijkheid. Je kunt nou eenmaal nooit genoeg tassen hebben! Een tas voor werk, een tas voor als je op stap gaat, enzovoorts. Maar veel tassen hebben is dan ook helemaal niet erg! In dit artikel bespreken we vier soorten tassen die elke vrouw zou moeten hebben. Heb jij ze allemaal al? 

Een tas voor werk 

Wanneer je naar werk gaat, is het natuurlijk enorm belangrijk om een goede tas te hebben die jouw spullen beschermt. Maar naast functioneel moet een tas voor werk natuurlijk ook wel stijlvol zijn. Kies bijvoorbeeld voor een waterdichte rugzak dames. Hierin kun je al je spullen, zoals een laptop en notitieboekjes, veilig opbergen. En wanneer je weer eens in een Nederlandse regenbui terechtkomt, weet je zeker dat je spullen veilig zijn. Je kunt ook kiezen voor een goede, stevige handtas. Kies er dan bijvoorbeeld voor een van écht leer. Zo voorkom je dat je tas het na een paar keer gebruiken begeeft. 

Een tas voor als je op stap gaat

Of je nu houdt van uit eten gaan, of tot de late uurtjes staat te dansen in een club, elke vrouw heeft een tas nodig voor wanneer je op stap gaat. Dan is een grote handtas namelijk niet erg praktisch. Hiervoor kun je dus kiezen voor een leuke crossbody-tas, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij van je schouder af valt of kwijtraakt. Kies voor een tas van goede kwaliteit en een kleur die past bij al je outfits, zoals zwart, bruin of beige. Of ga je juist voor een gedurfde kleur, zoals blauw of rood? Kies vooral voor een kleur die bij jouw stijl past. Het model en grootte van de tas is natuurlijk ook belangrijk. Zorg er in ieder geval voor dat je telefoon, portemonnee, sleutels en bijvoorbeeld lipgloss of een kleine parfum erin passen. Dan heb je (vrijwel) alles wat je nodig hebt voor een avondje uit. 

Een tas voor het boodschappen doen

Je kent het wel: je bent bij de supermarkt weer je tas vergeten en moet verplicht een plastic tasje van €0,15 kopen. Vervelend! Daarom heeft elke vrouw in haar leven een tas nodig waarmee je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook wanneer je even snel naar de drogisterij of een andere winkel moet, is dit echt een uitkomst. En dan hoef je echt niet te denken aan een grote plastic tas met het logo van de supermarkt. Nee, neem bijvoorbeeld een mooie shopper tas. Hier passen al je dagelijkse boodschappen in, en het ziet er daarnaast ook nog eens stijlvol uit. 

Een tas voor op reis

Wanneer je een weekendje weg gaat, of op vakantie, is het ook noodzakelijk om een grote en functionele tas te hebben waar je al je spullen in kwijt kunt. Een weekendtas is hiervoor perfect. Weekendtassen heb je tegenwoordig in allerlei formaten en kleuren, dus voor iedereen wat wils! Of je nu kiest voor een knallende roze weekendtas of een neutrale zwarte tas, ze zijn er allemaal. Reis je vaak met handbagage? Kies dan voor een wat grotere weekendtas. Ga je vaak een nachtje weg? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een kleinere weekendtas. Ga voor een weekendtas van goede kwaliteit, zodat niet ineens de hengsels afbreken. Heb jij deze tassen al?