De laatste trends op het gebied van bh’s

De laatste trends op het gebied van bh’s

Een bh is een kledingstuk die in vrijwel iedere kast van elke vrouw hangt. De een een wat grotere bh dan de ander, maar ook bij een kleine cupmaat is het om verschillende redenen belangrijk te zorgen voor een goede bh. Het voordeel van een bh, is dat ze niet alleen bedoeld zijn ter ondersteuning van je borsten, maar ook zorgen voor een goede pasvorm van de rest van je kleding. Stel dat je namelijk een bh draagt die veel te strak zit, dan zie je dit natuurlijk heel goed door je shirt of trui heen. Niet de bedoeling dus. Omdat een bh enorm veel invloed kan hebben op je totale outfit, delen we graag de laatste trends op dit gebied met je.

Comfortabel en trendy

Comfortabel en trendy is een stijl die we steeds vaker zien. In de basis is deze stijl te vergelijken met de casual chic stijl bij de mannen, maar dan net even anders. Als we kijken naar een aantal belangrijke aspecten van een goede bh, dan staat comfort bij de meeste vrouwen met stipt op plek één. Dit geldt niet alleen voor een normale bh, maar vooral ook bij het aanschaffen van een prenatal voedingsbh, waarbij dit misschien zelfs nog wel veel belangrijker is. Gelukkig zijn er ontzettend veel verschillende soorten, waardoor het vinden van een geschikte bh vast geen probleem zal moeten zijn.

De juiste maat en pasvorm

Waar we in het verleden nog weleens zagen dat juist een te grote bh helemaal hip was, zien we dat dit nu juist niet het geval is. Sterker nog, een te grote bh ziet er absoluut niet uit. Het is namelijk geen gezicht dat wanneer jij een bh aan hebt en je ziet de cup gewoon indrukken omdat er niet voldoende vulling is om de cup mooi rond te houden? Je kunt er dan wel voor kiezen een push up bh te dragen, maar ook deze zal je op maat moeten aanschaffen. Zorgt er dus voor dat je je borsten regelmatig laat opmeten of dit zelf doet, zodat je weet welke maat en pasvorm het beste bij jouw borsten past.

Kleuren en prints

Als we kijken naar bh’s, dan zien we eigenlijk dat de trend die zich heeft ingezet bij met name bikini’s, ook doorzet naar de normale bh’s. Hoe leuk is het om niet alleen een leuke gekleurde zwangerschaps bikini te halen om mee te shinen op het strand, maar ook te kiezen voor een leuke kleur bh met print? Nu ziet de rest dit misschien niet, maar geeft het jou als ‘draagster’ van deze bh vaak wel een stuk meer zelfvertrouwen. Uiteraard is het wel belangrijk om het comfort en de juiste pasvorm niet uit het oog te verliezen, hoe leuk een bh misschien ook is.

Voor iedere vrouw een passend bh

Vind je het lastig een leuke bh te vinden? Maak je dan niet druk! Er zijn namelijk zo ontzettend veel soorten, maten en kleuren dat er altijd wel een geschikte bh is die niet alleen bij je lichaamsvorm en cup past, maar ook bij je budget. Want laten we eerlijk, niet iedereen kan zomaar enkele tientallen euro’s voor een bh missen.